Vad ska man säga?

På den senaste tiden så har jag umgåtts mycket med M. På valborg så var hon, jag och hennes pojke på fest hos en kompis. Sedan på lördag, fest igen, nu hos en annan kompis. Lördagens fest slutar med att jag hamnar inne på en toalett med en pojk, har sex med honom och sedan traskar ut halvklädd till M's stora nöje (hennes första ord när hon får syn på mig är "Artemis, jag älskar dig för i helvete. Om det finns någon som kan göra en kväll så är det du").
Träffar också M, hennes pojk samt R och E på söndagen. M's pojke åker hem då, och vi andra drar runt lite en stund. Jag och E får äntligen chansen att prata lite - han och jag kommer väl överens.
Träffar M, R, E, pojken från festen samt ännu en deltagare på måndag också. Mår inget vidare då, kan jag säga. På tisdag så tänkte faktiskt både jag och M gå till skolan, men det blev inte så. Till slut så ringde vi E och satt hemma hos mig och drack vodka med pannkakor klockan halv tolv på förmiddagen.

Vi dricker för mycket.

Ikväll så ska jag och familjen till Tyskland, det ska bli härligt i alla fall. Som det är nu så hålls min värld uppe av ytterst bräckliga band - det ska bli skönt att komma bort en stund...
Och sedan? Tja... Jag har ju alltid M. Och E. Och de andra.

Trött

Det var länge sedan jag skrev. Inläggen har blivit glesa numera, det vet jag.
Varför? Det är så mycket annat, helt enkelt.

Igår var jag och M på fest hos några pojkar. Det slutade med att jag hade sex med en av de i ett badrum, kanske inte det mest socialt accepterade att göra. Just nu är jag bara så trött och vet knappt vad jag ska skriva.
Är så trött på att vara smutsig.

RSS 2.0